Gina Pistol, mărturisiri despre fiica sa, Josephine Maria. Experiența de părinte a schimbat-o mult pe vedetă

 


În urmă cu 9 luni, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat pentru totdeauna. Cei doi au devenit părinți, iar venirea pe lume a micuței Josephine a reprezentat cel mai fericit moment din viața lor. Și-au dorit să trăiască această experiență departe de camerele de luat vederi, cu toate că pe alocuri au mai împărtășit mici detalii din viața lor de familie. Recent, Gina a vorbit despre ultimele luni din viața sa, dar și despre felul în care se simte în calitate de mamă.

Gina Pistol și Smiley formează o pereche foarte îndrăgită de publicul din țara noastră, cu toate că și-au dorit mereu să fie modești atunci când a venit vorba de relația lor. Pentru mult timp, relația lor a fost ascunsă de publicul din țara noastră, dar în cele din urmă secretul nu a mai putut fi păstrat. Și-au recunoscut legătura, iar oamenii s-au bucurat nespus pentru ei.

Aceeași atitudine modesta și-au manifestat-o și atunci când au aflat că urmează să devină părinți. Nu ei au fost cei care au împărtășit această veste minunată cu publicul, ci apropriații lor. De atunci, Gina și Smiley au devenit mult mai transparenți în ceea ce privește viața lor personală, chiar dacă nu au dezvăluit mereu prea multe.

Momentul când micuța Josephine Maria a venit pe lume a reprezentat cel mai fericit moment din viața celor două celebrități, mai ales că fiecare dintre ei și-a dorit nespus să devină părinți. Medicii nu i-au dat prea multe speranțe Ginei Pistol pentru a rămâne însărcinată, dar în cele din urmă ea și Smiley au fost binecuvântați cu o fetiță minunată.

Despre experiența de mamă, Gina a vorbit în repetate rânduri, împărtășind cu oamenii din jurul său sentimentele, bucuriile și greutățile pe care le întâmpină. Josephine crește tot mai mult, iar timpul parcă trece prea repede pentru familia lor.

„Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, a declarat Gina Pistol, la Observator.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest