Gina Pistol: „Mirosea în toată scara blocului!” Cu ce probleme se confruntă cu corpul ei după sarcină

 


Gina Pistol este una dintre persoanele publice căreia îi place întotdeauna să împărtășească cu fanii ei momentele din viața de zi cu zi. Recent, vedeta le-a făcut fanilor o nouă confesiune, spunându-le faptul că se confruntă cu o schimbare ciudată în corp, dar nu știe dacă este din cauza schimbărilor hormonale sau a faptului că a avut coronavirus. 

Mai exact, prezentatoarea TV a spus că părul ei are un miros neplăcut, dar nu își poate da seama din ce cauză, mai ales că nu a schimbat nimic în rutina sa de îngrijire.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat. Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat. Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest