Gina Pistol revine astăzi la Chefi la Cuțite: „Am crescut frumos odată cu acest proiect!”

 

Iubita lui Smiley s-a însănătoșit și își va relua rolul la cel mai îndrăgit show gastronomic. În premieră, ediția de astăzi de la Chefi la cuțite va avea două prezentatoare.

 

Gina Pistol și Irina Fodor vor prezenta împreună ediția de astăzi, 26 septembrie, a celui mai bun show culinar televizat. Vedeta s-a însănătoșit după ce a avut Covid 19 și va reveni în forță alături de cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cu care va face din nou echipă în cel de-al 10-lea sezon al întrecerii gastronomice de la Antena 1.

 

Chefi la cuțite înseamnă pentru mine o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine. La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes. Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui.”, a spus Gina Pistol.

 

Cătălin, Sorin și Florin sunt extrem de implicați în ceea ce se întâmplă la Chefi la cuțite – tensiunea se simte din plin în platou. Tot ceea ce vedeți e pe bune! Dincolo de asta, pot spune că toți am crescut frumos odată cu acest proiect. Și mă bucur foarte mult că fac parte din el. Chefi la cuțite mi-a oferit ocazia să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat.”, a mai declarat îndrăgita prezentatoare.

 

Momentul emoționant al revederii Ginei cu jurații, dar și celelalte surprize ale întrecerii gastronomice telespectatorii le vor putea urmări în ediția Chefi la cuțite de luni, la Antena 1, de la 20:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest