Gina Pistol și Smiley au confirmat că vor deveni părinți! Ce sex are bebelușul lor: „O să fiu terminat”/ VIDEO

 

Gina Pistol și Smiley se află în vacanță, în Grecia, unde au filmat un videoclip în care au făcut primele declarații despre bebelușul pe care îl așteaptă. Cei doi amorezi au vorbit cu lux de amănunte și despre relația lor, cât și despre care a fost motivul pentru care au preferat să țină sarcina ascunsă până acum.

Cu ochii în lacrimi, Gina Pistol a dezvăluit că va deveni mamă pentru prima dată, deși medicii i-au spus că nu va putea face niciodată copii, pe cale naturală. Blondina a mărturisit că atunci când au apărut primele semne că ar fi însărcinată, a dat vina pe oboseala produsă de timpul petrecut la filmări, cât și pe o dereglare hormonală.

După ce testul a ieșit pozitiv, Gina Pistol și Smiley au preferat să nu dea mare vestea nici familiei, până nu a trecut bine peste primul trimestru, dat fiind că din cauza vârstei blondinei de 35 de ani, sarcina este una cu risc.

„Dumnezeu a avut alt plan. De-aia am ținut secret atâtea luni. Vârsta, analizele mele nu mă recomandau pentru a rămâne însărcinată natural. Am făcut un test de sarcină, ieșise o linie perfectă, una mai ștearsă. Am crezut că nu am făcut ceva bine. Am lucrat mult în ziua aia, ți-am zis să nu te culci, că vreau să îți spun ceva. Am ajuns pe la 1 jumatătate dimineața, am luat testul și i-am zis lui Andrei – cred că sunt însărcinată. Și ne uitam unul la altul și râdeam. Nu știu să explic starea aia. Îmi era frică să mă gândesc. În lunile ce au urmat, totul era nesigur… dar acum totul este în regulă. (...) Eu am avut o perioadă tare dificilă, de-aia nu mi-am anunțat nici părinții. Când cei din presă au aflat încă nu depășisem acea perioadă grea, aveam două luni, două luni și jumătate de sarcină, atunci a mărturisit Gina Pistol.

Ce sex are bebelușul Ginei Pistol cu Smiley

Extrem de emoționați și cu ochii în lacrimi, Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor fi părinți de fetiță! Artistul a mărturisit că atunci când a aflat că va fi tată pentru prima dată, a crezut că trăiește un vis. Iar când a descoperit că va fi tătic de fetiță, s-a înmuiat tot.  

„Eu nu am avut niciodată în plan să am fată sau băiat, nu m-am gândit la asta. M-am emoționat mai tare când am aflat că e fetiță, le spuneam prietenilor că o să fiu terminat”, a mărturisit celebrul artist, în cadrul clipului publicat pe canalul său de YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest