Gina Pistol, strigăt disperat de ajutor: „Nu mai rezist cu durerea asta”

 

Toate s-au adunat pentru fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite. Vedeta nu mai știe ce să facă și a cerut sprijinul fanilor.

 

Partenera lui Smiley a făcut un anunț care i-a îngrijorat pe fanii cuplului. La opt luni de la naștere, Gina Pistol nu-și mai vede capul de treburi. Încearcă să împace pe toată lumea, să fie și o mămică perfectă, o iubită model și femeie de casă în același timp. Toate fronturile pe care luptă vedeta și-au pus amprenta asupra stării ei de sănătate.

 

Drept urmare, Gina Pistol a ajuns să aibă dureri insuportabile de cap și pentru rezolvarea acestei probleme ea nu s-a sfiit să ceară ajutor din partea fanilor de pe Instagram. Ea a spus că aceste simptome sunt aproape nelipsite, iar intensitatea lor o distrug. Diva spune că de multă vreme are probleme cu coloana, iar acum se resimte mai mult ca niciodată. Tocmai de aceea este în căutarea unei soluții care să îi mai amelioreze durerile, cum ar fi o pernă specială, pentru care are nevoie de recomandare urmăritorilor ei.

 

”Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, a spus Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

 

Ea le-a mai spus fanilor că pe lângă durerea insuportabilă de cap se confruntă și cu o lipsă totală de energie. Vedeta a identificat o parte din cauzele care ar fi putut genera această stare: vremea mohorâtă, oboseala acumulată și tot ce s-a adunat în ultima perioadă.

 

„De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea, abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta, nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara”, a spus Gina Pistol.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest