Giulia e cea mai activă femeie gravidă: "Sarcina este cea mai frumoasă perioadă!"

 
+2 click pentru
galerie

Urmează să nască dintr-o clipă în alta, dar nu renunţă la activităţile de zi cu zi. Giulia Anghelescu este o graviduţă activă, dar se supune unui risc major!

Giulia Anghelescu si soţul ei, Vlad Huidu, vor deveni părinţi pentru a doua oară peste câteva zile. Mamă a unei fetiţe de doi ani născută prin cezariană, de această dată, Giulia va aduce pe lume un băieţel.

"Au fost două sarcini foarte grele, dar ce mai contează când îţi ţii pentru prima oară bebeluşul în braţe? Aşa că o să uit. Sper să nu mai zic nimănui că sarcina este cea mai frumoasă perioadă, este cea mai frumoasă perioadă dacă nu ai o sarcină cu atât de multe dificultăţi," a declarat Giulia Anghelescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Spre deosebire de prima sarcină, Giulia e acum cu mult mai relaxată. Drept dovadă, nici în luna a noua, artista nu renunţă la şofat. Îmbrăcată lejer, cântăreaţa a ieşit la plimbare prin oraş. Şi pentru că ţine legătura în permanenţă cu fanii, solista a postat o fotografie pe pagina de socializare. Ca o amintire, vedeta s-a pozat la volan în timp ce purta o bluza mulată ce îi punea în evidenţă sarcina avansată.

"Să vină bebeluşul sănătos e tot ce-mi doresc şi să se împrietenească destul de repede copiii mei. I-aţi amenajat camera? Nu încă. Mai aşteptăm. Nu m-am ocupat de asta deocamdată. Dar la naşi v-aţi gândit? Nici la asta. Cred că la a doua sarcină sunt mult prea relaxată, mult mai relaxată decât la prima," a mai spus cântăreaţa.

Urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest