Giulia Nahmany a descoperit îngheţata care nu îngraşă! Care e secretul şi de ce ingrediente minune ai nevoie

 

Giulia Nahmany a descoperit îngheţata care nu îngraşă!! Da doamnelor, aţi auzit bine: îngheţata care nu îngraşă. Deşi pare ireal, chiar există. Blonda ne dă toate detaliile.

Nu ştim dacă ai auzit de îngheţata care nu îngraşă, dar Giulia Nahmany ştie care e secretul preparării ei! În cazul în care visezi la o siluetă suplă ca cea a Giuliei, află că sportul este doar o completare, în timp ce alimentaţia e cheia.

Şi cum ştim că dulciurile sunt punctul slab al majorităţii oamenilor... Te invităm să afli cum se prepară îngheţata care nu îngraşă! E vorba de un ingredient secret pe care Giulia Nahmany l-a dezvăluit într-un interviu.

"Am descoperit o îngheţată foarte bună, care pe mine cel puţin nu mă îngraşă. Eu mănânc în fiecare zi. Mă antrenez cam de 3-4 ori pe săptămână, lucrez la tonifiere, am grijă de ceea ce mănânc... sportul vine ca o completare. Mie îmi place foarte mult fisticul, care e ceva natural. Îngheţata are numai ingrediente naturale şi atâta timp cât are zahăr brun, nu îngraşă! Aş renunţa trăi doar cu îngheţată. Nu pot să vă spun cât de bună este. Cea mai mare slăbiciune a mea ar fi cocosul. Dimineaţă mănânc ovăz cu cocos", a mărturisit Giula în interviul acordat Antenei Stars.

Cine e Giulia Nahmany
Designer de bijuterii şi cântăreaţă, Giulia Nahmany a devenit şi actriţă şi şi-a îndreptat atenţia spre Hollywood. Eforturile ei nu au rămas fără rezultat. A obţinut rolul principal într-o producţie româno-americană, în distribuţia căreia este şi Jane Seymour, renumită pentru rolul principal din serialul Dr. Quinn.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest