Giulia Nahmany, dezvăluiri exclusive la Antena Stars despre momentul de cumpănă din viața ei: „Este o durere cu care trebuie să trăiesc”

 

Actrița a trăit șocul vieții atunci când cei care i-au dat viață au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, că nu mai sunt, durerea este și mai mare.

 

Giulia Nahmany nu a avut chiar cea mai fericită copilărie și asta pentru că părinții ei au decis să divorțeze încă de când era mică, traumă ce a marcat-o profund. Moartea celor doi a reprezentat un alt moment greu din viața vedetei. Ea s-a destăinuit în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Pentru orice copil atunci când părinții lui se despart este foarte dificil. Orice copil își dorește ca părinții lui să fie împreună și acum că nu mai sunt deloc și am rămas practic orfană, este o durere cu care trebuie să trăiesc pentru tot restul vieții mele. Cu toții avem un copil în sufletul nostru’’, a spus vedeta la Antena Stars.

 

Însă în viață sunt suișuri și coborâșuri. Vedeta a mărturisit că a reușit să-și întemeieze o familie perfectă. Este extrem demulțumită de bărbatul pe care-l are alături, care-I oferă iubire și siguranță și cu care are două bibelouri de fetițe. Familia va pleca în curând în Grecia, într-o vicanță bine meritată în patru, pentru că Giulia nu concepe să se despartă nicio clipă de copilele ei.

 

„Fetele mele sunt o combinație între noi doi. Soțul meu este implicat 100%, este un tată extraordinar și sunt atât de recunoscătoare că l-am ales ca și soț și ca și tată. Noi în fiecare an plecăm în Grecia, este așa un loc al nostru unde ne place să mergem și încercăm acum să mergem. Nu există la noi vacanță fără copii. Noi suntem genul de părinți care ori plecăm împreună cu copiii, ori nu plecăm deloc. Dacă aș pleca doar cu soțul meu, nu aș avea acea liniște sufletească știind că fetele mele sunt singure acasă’’, a mai spus Giulia Nahmany.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest