Giulia, o femeie împlinită! Cum se descurcă artista cu doi copii: "Totul este organizat"

 
+2 click pentru
galerie

Îndrăgita cântăreaţă, Giulia este o femeie cu adevărat împlinită pe toate planurile! De când a devenit mămică pentru a doua oară, artista radiază de fericire. Băieţelul ei creşte văzând cu ochii, iar mămica se bucură de fiecare clipă petrecută alături de familie.

Giulia se poate considera o femeie cu adevărat fericită! Are un soţ care o iubeşte necondiţionat şi două minuni care le împlinesc viaţa!

"Ce putea să fie mai frumos de-atât? Mi-a zis cineva că mă iubeşte Dumnezeu de mi-a dat aşa şi fetiţă şi băieţel. Important este să fie sănătoşi, asta-i tot ce contează pentru mine.

Păi, acum cred că pot să zic că sunt cu adevărat o femeie împlinită şi m-am organizat mult mai bine faţă de cum eram înainte să nasc. La mine acuma totul trebuie să fie foarte bine organizat şi calculat pentru că altfel nu poţi să supravieţuieşti cu doi copii. Sunt foarte relaxată, mă odihnesc, cel mic mă lasă să dorm liniştită noaptea, suntem bine. Mă aşteptam să fie mult mai rău la a doua sarcină, dar a fost mult mai bine",
a spus Giulia la Antena Stars.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest