Gordon Ramsay își scoate casa de lux la vânzare! Imagini cu vila de aproape trei milioane de euro/ GALERIE FOTO

 
+11 click pentru
galerie

Gordon Ramsay și-a scos casa de vacanță de lux din Cornwall. Celebrul bucătar este pregătit să renunțe la proprietatea exclusivistă pentru o sumă de bani impresionantă.

Gordon Ramsay este unul dintre primii bucătari care au cunoscut celebritatea datorită emisiunilor de cooking. Vedeta a devenit faimos datorită firii explozive, dar și a profesionalismului de care a dat dovadă în orice context.

Cu un succes răsunător în lumea gastronomiei, Gordon Ramsay se bucură de o avere incredibilă și de proprietăți care mai de care mai impresionante. Și dacă tot am menționat de locuințe de vis, bucătarul se pregătește să renunțe la una dintre casele sale de vacanță pentru suma de 2, 75 de milioane de lire sterline.

Cum arată vila de lux

Proprietatea este numită „Trevail House” și până să fie pusă în vânzare, era închiriată celor dispuși să scoată din buzunare 4.700 de lire sterline pe săptămână. Locuința de peste 260 de metri pătrați arre patru dormitoare cu baie proprie, un living generos și este situată în Fowey, unul dintre cele mai frumoase sate din Marea Britanie. Așa cum era de așteptat, bucătăria este utilată complet cu aparatură de înaltă calitate, iar vederea de pe terasă taie răsuflarea oricui. (GALERIE FOTO)

Este "rege" în imobiliare

Gordon Ramsay a reușit să îi înfurieze pe locuitorii din satul Rock, după ce a achiziționat o proprietate și a demolat structura originală a casei din 1930 pentru a-și construi noua reședință. Bucătarul a mai cumpărat o proprietate de 3 milioane de lire sterline în zonă, plus încă alte două în Wandsworth și Bel Air.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest