Gradul de rudenie existent între Adi Minune și soția sa! Familiile lor nu au fost de acord cu relația lor!

 

Este unul dintre cei mai faimosi maneliști de la noi din țară, însă nu mulți sunt cei care cunosc detalii din viața lui Adrian Minune. Printre amănuntele pe care le știu doar apropiații artistul se numără și ce grad de rudenie există în el și soția lui, Cati.

Adrian Minune s-a îndrăgostit până peste cap de mama copiilor lui atunci când avea doar 13 ani. În ciuda vârstei fragede, interpretul a mărturisit că a știu de la bun început că o să întemeieze o familie cu Cati, in ciuda gradului de rudenie existent între ei.

Ce grad de rudenie există între Adi Minune și soția sa

Cati îi este lui Adrian Minune, verișoară din partea bunicii, tocmai de aceea familiie lor nu au fost de acord cu relația lor. La doi ani de când au decis să formeze un cuplu, manelistul a furat-o pe actuala soție de la părinți și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o cuceri pe cea care i-a devenit mama copiilor.

”Asta este viața: ne-am îndrăgostit și am căzut de comun acord să fugim în lume. Am fugit de părinți, am fugit de bunici. Prima dată am fugit la o soră din partea tatălui meu, de acolo ne-am mutat la mama și pentru că am văzut că lumea se uită urât, ne-am luat un apartament și am stat cu chirie. Aveam doar 15 ani”, a spus manelistul.

Și chiar dacă au reușit să se mute împreună și să întemeieze familia la care visau, Adrian Minune a recunoscut că niciodată nu a încetat să caute metode să o impresioneze pe cea care l-a făcut tată de trei ori.

”Am făcut de toate ca să o cuceresc. Am sărit cu bicicleta pe dune de nisip, i-am cântat serenade, am fost mare june la viața mea. A trebuit să o răpesc. Era într-o dimineață când a venit la bunica. Ea este din partea fratelui bunicii mele, nepoata, suntem pe departe neam, dar asta este, atnci când te îndrăgostești nu mai ții cont, am răpit-o de la părinți. A fost de comun acord. Una e când iei o fată și o furi, cu japca, și una e când am căzut de comun acord, pentru că deși sunt neamuri pe departe, părinții noștri nu au fost de acord. De fapt, nu părinții nu au fost de acord, ci bunicii, pentru că ei se țineau verișori din verișori.”, a povestit Adrian Minune în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest