Grasu XXL, probleme cu poliția! A fost chemat la secţie: "Şi data viitoare o să fac la fel!"

 

Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, a fost protagonistul unui scandal de amploare, zilele trecute, chiar în timpul unui concert. 

Artistul a ajuns în atenția polițiștilor bucureșteni de la Secția 17, după ce l-a lovit cu o sticlă de plastic cu apă pe spectator, chiar la începutul unui concert, care a avul loc în Parcul Izvor din București. Motivul scandalului ar fi fost criticile pe care respectivul spectator i le-ar fi adus artistului, cu privire la reclamele în care acesta apare. Grasu XXL este imaginea unei companii de jocuri de noroc. 

Întregul moment a fost filmat de fanii prezenți la fața locului, iar polițiștii s-au autosesizat după ce filmarea a ajuns virală pe rețelele de socializare. 

În filmare se poate auzi cum Grasu XXL se enervează după ce spectatorul respectiv îl critică pentru că promovează jocurile de noroc. ”Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude în înregistrarea video.

Deși paza a intervenit imediat, Grasu XXL l-ar fi lovit cu sticla de apă pe bărbatul respectiv și l-ar fi înjurat chiar în timp ce acesta era scos afară din sală.

Artistul a continuat să înjure la microfon, chiar și după ce scandalul a fost stins de către agenții de pază. 

”Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, a spus Grasu XXL.

”N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk

M-a deranjat foarte tare. O doamne, din păcate bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească) Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul ”ce-mi faci, ce-mi faci”, nu am putut să mă abțin. M-am enervat”, a spus Grasu XXL după ce a ieşit de la audieri.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest