Grea e viaţa de mămică! Andreea Bănică, probleme cu fiul său: „Mă termină psihic”

 

Andreea Bănică a trecut prin momente grele! Vedeta a fost nevoită sa meargă la spital cu micuţul său Noah, după ce acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Băieţelul Andreei Bănică a fost dus de urgenţă la medic, după ce artista a sesizat că are temperatură şi nu se simte prea bine. Vedeta a trecut prin mari emoţii, dar din fericire, starea de sănătate a lui Noah este bună acum.

Anunţul a fost dat chiar de Andreea Bănică. Vedeta a postat pe reţelele sociale că micuţul său a acuzat dureri în gât şi a avut febră, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult de atât, artista a ținut sa le atragă atenţia şi celorlalţi părinţi să aibă grijă de copilaşii lor, deoarece este sezonul gripelor şi al răcelilor, iar sistemul imunitar al micuţilor nu este atât de puternic.

"Astazi am ajuns la doctor cu Noah febril! Ma termina psihic cand unul din copiii mei face febra... mi se pare ca mi se termina lumea 🤦🏽‍♀️ Traiesc prin ei si cu ei, ce simt ei simt si eu, sufar langa ei si pentru ei, nu am chef de nimic. E greu sa fii mama, insa ce e mai frumos atunci cand iubesti? Mai e cineva in cazul nostru? Este plin de viroze ... 🤦🏽‍♀️", a scris Andreea Bănică, pe Instagram.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a declarat că are grijă de micuţii săi, ca de ochii din cap, tocmai de aceea ori de câte ori păţesc ceva, este pe fază.

"Viața noastră atârnă de un fir de ața. Nu se știe ce se poate întampla. Vreau să îmi știu copiii bine, să am siguranța că am făcut pentru ei tot ce am putut ca să îi protejez”, a mai spus cântăreața pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest