Greșeala medicilor i-a distrus viața! Au trăit zeci de ani știind că fiul lor este mort!

 

O poveste de-a dreptul cutremurătoare! Numai dragostea de mamă şi dorinţa de a-şi găsi familia l-au ţinut în viaţă. A fost maltratat, chinuit şi s-a lăsat înjosit mai bine de 30 de ani. Totul cu un singur scop: îşi voia familia înapoi!


Într-adevăr viaţa bate filmul! Povestea incredibilă lui Gelu a început pe când avea doar cinci luni. După o răceală uşoară a fost internat în spital, însă medicii i-au înregistrat greşit numele. Aşa a ajuns mama lui să afle că băiatul a murit şi a fost incinerat. Adevărul?! Copilul era în viaţă, însă a ajuns într-un centru de plasament, la fel ca un copil abandonat. Şi asta timp de 30 de ani! Atât a trăit Gelu în orfelinat, însă nu a lăsat să treacă nicio zi fără să îşi caute familia.


O familie distrusă dintr-o greşeală stupidă! Un nume scris greşit a făcut ca un copil dorit şi iubit să ajungă în mâinile unor animale, care l-au maltratat zeci de ani. Gelu a fost abuzat sexual, i-au fost tăiate două degete şi a trăit un chin de nedescris. Iar acum, când s-au regăsit, nu pot fi împreună. Le lipseşte un singur test ADN.


O poveste inimaginabilă! O familie distrusă, o viaţă plină de teroare şi un gând ucigător, acela de a şti zeci de ani că fiul tău pe care l-ai dorit cu ardoare.este mort. Totul. de la o greşeală banală.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest