Greşeala colosală făcută de Monica Gabor în legătură cu plecarea în America! Ce i-ar fi putut schimba destinul

 
+2 click pentru
galerie

Nimeni nu mai ştia absolut nimic despre Monica Gabor de o bună bucată de vreme, dar iată că reporterii Spynews.ro au aflat detalii incredibile despre viaţa divei de peste Ocean.

Conform apropiaţilor, fosta scorpie de la Izvorani are probleme grave de sănătate. Suferă de insomnie este disperată, nu se simte apreciată şi nu poate să se liniştească. Se pare că toate aceste stări i-au provocat o depresie puternică, motiv pentru care, Moni a cerut ajutorul unui specialist. Vedeta încearcă să-şi găsească liniştea în religia buddhistă şi meditaţii.

Mai mult decât atât, cărţile studiate  o ajută să-şi întărească şi mai mult relaţia pe care o are cu Mr. Pink. Se pare că cei doi au avut probleme în ultima perioadă, iar vedeta încearcă din răsputeri să-l impresioneze pe partenerul ei de viaţă. Ba chiar s-a apucat şi de gătit.

"Trăieşte într-o cuşcă de aur şi e disperată. La ei, la asiatici, nu există drepturi, ci doar obligaţii. Moni are pază non stop, oriunde merge, stau după ea. Trăieşte mai rău decât în România. Totul e aparenţă. Nu are libertatea pe care o avea în România", spunea, în urmă cu ceva timp, avocatul Monicăi.

Acest subiect a fost dezbătut în emisiunea "Star Magazin" şi Camelia Părtăşcanu a vorbit despre ce ar fi trebuit să se întâmple ca Monica Gabor să evite toate greutăţile pe care le are.

"Lucrurile au început mult mai devreme. E foarte greu să fii etic într-o lume în care te naşti fără posibilităţi. De copil a intrat în mâna unor oameni, părinţii, anturajul (...) Greşeala ei poate cea mai gravă este următoarea. Când te duci la un contract cu oameni bogaţi, ideal e să rămâi un angajat cu contract. Să nu îmbini relaţiile cu afacerile. Oamenii aceia sunt foarte puternici financiar şi din toate punctele de vedere, trebuie să stabileşti obligatoriu frontierele, dar pentru asta e nevoie de antrenament", a explicat Camelia Pătrăşcanu, astrolog.

Monica Gabor l-a cunoscut pe Mr. Pink încă din timpul căsătoriei cu Irinel Columbeanu și, imediat după divorțul de acesta, a renunțat la România pentru a se muta alături de misterioul om de afaceri. Iar dacă toată lumea o invidia pentru norocul care a dat peste ea, relația cu miliardarul asigurându-i, măcar la nivel teoretic, un viață de vis, amănuntele care apar despre viața ei din los Angeles nu par să fie unele de natură prea plăcută, Monica fiind, pare-se, ignorată de iubitul ei și extrem de deprimată din această cauză.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest