Gurile rele spun că Gabriel Cotabiţă ar fi avut probleme cu băutura! Maria Cârneci spune care este adevărul

 
+2 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă trece prin momente grele. Acum se află la spital, iar în urmă cu puţin timp, medicii au terminat intervenţia numită angiografie, la care a fost supus artistul după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreţul se află acum sub atentă supraveghere medicală şi se urmăreşte felul în care va evolua starea lui de sănătate în următoarele ore.

Gurile rele au spus că artistul ar fi ajuns în această stare din cauza stilul de viaţă agitat pe care îl avea, ba mai mult decât atât, s-a speculat şi faptul că Gabriel Cotabiţă ar fi avut probleme cu băutura. Cântăreaţa de muzică populară Maria Cârneci a intrat în legătură telefonică directă la Antena Stars, şi a spus adevărul în legătură cu aceste zvonuri.

"Când auzi despre momente critice, te şocheauză. Să dea Dumnezeu să îşi revină, pentru că e păcat. E un om care mai are foarte multe spus. Ce putem să facem, decât să ne rugăm la Dumnezeu să îi dea putere. Oricum e un bărbat puternic şi echilibrat. Din câte îl ştiu, că ne vedeam pe la emisiuni, el nu îşi trăieşte viaţa dezordonat. Tot timpul are grijă, slăbise în ultimul timp, lucra, avea viaţa de artist. Nu e adevărat că el ar fi avut probleme cu băutura. Niciodată în viaţa mea nu am auzit de Gabi, sau să-l fi văzut într-o astfel de situaţie," a spus Maria Cârneci, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest