Guţă, declaraţii dureroase despre fiul său: "Doctorii nu sunt Dumnezeu. E imobilizat la pat, zici că e bebeluş"

 

Familia lui Nicolae Guţă se roagă pentru o minune. După cumplitul accident, fiul manelistului a rămas ţintuit la pat. Guţă a făcut declaraţii sfâşietoare, în exclusivitate pentru Star Magazin.


A trecut aproape o săptămână de la accidentul în care a fost implicat fiul lui Nicolae Guţă. Acum, după o intervenţie chirurgicală foarte grea, atât medicii cât şi familia tânărului aşteaptă o minune.

"A fost operat, să sperăm că va fi bine, s-a intervenit chirurgical. Domnul doctor care l-a operat este un doctor foarte priceput, să sperăm este bine. Oricât de bun ar fi un doctor sau oricât de  dibace ar fi el, doctorii nu sunt Dumnezeu", spune Nicolae Guţă.

Cu sufletul sfâşiat de durere, manelistul abia mai poate scoate două vorbe. Ştie că dacă operaţia nu va reuşi, băiatul să va rămâne imobilizat pentru tot restul vieţii

"Din ceea ce am înţeles, operaţia a decurs bine, dar niciodată nu ştii ce se poate întâmpla. Niciun doctor din lume nu poate să-ţi garanteze 100% că va fi ok sau cum a fost înainte. Îţi dai seama că a suferit o intervenţie chirurgicală foarte grea la picioare, la femur, la glezne. Şi aseară am vorbit la telefon. Deocamdată e imobilizat la pat, recuperările....pur şi simplu, parcă e un bebeluş. El trebuie să înveţe să meargă din nou, dureri, îţi dai seama prin ce trece. Pentru mine ca părinte este foarte greu.", mărturiseşte manelistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest