Gya, solista trupei Gipsy Casual, a avut parte de un majorat de zile mari!

 
+2 click pentru
galerie

Zi de mare sărbătoare! Gya şi-a sărbătorit majoratul într-un mare fel. Tânăra cântăreaţă a avut peste 100 de invitaţi printre care Pepe, Andra, trupa Alb Negru sau Adi Minune care au făcut un show de senzaţie

Un majorat plin de fast. De asta a avut parte Gya, solista trupei Gipsy Casual. Colegii ei s-au gândit să-i facă o petrecere ca la carte. Zis şi făcut. Artista a avut invitaţi numai unul şi unul: Pepe şi soţia lui Raluca, Andra, Adi Minune, băieţii de la Alb - Negru, Augustin Viziru şi Serghei Mizil.

Cântăreaţa a avut o ţinută de-a dreptul fabuloasă. Rochia artistei era atât de scurtă încât arăta mai mult ca o bluziţă care punea în valoare body-ul negru. Aurie şi cu multe ţinte, rochia i-a scos în evidenţă tot ce are mai frumos. Nici încălţămintea n-a fost mai prejos. Gya a purtat o pereche de sandale aurii, gen gladiator, care au completat perfect ţinuta. Preţul a fost pe măsură: "Peste 2.000 de euro costa. Important este că mă simt minunat. Doar că acum am nişte responsabilităţi foarte mari", a declarat aceasta.

Meniul petrecerii a fost unul pe măsură. Invitaţii au savurat fel şi fel de delicatese.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest