De la cimitir la concert! Daniela Gyorfi a devansat parastasul mamei sale!

 

Viaţa de vedetă nu e deloc simplă. Pe scenă trebuie să arate impecabil indiferent de ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi. Dar şi ei sunt oameni. Trăiesc drame care ar dărâma pe oricine şi au probleme de multe ori ascunse publicului, de care trebuie să uite însă, pentru că spectacolul merge întotdeauna înainte. Este şi cazul Danielei Gyorfi, care astăzi a făcut parastas pentru mama ei, iar de la cimitir a plecat direct spre concert.


La şase luni de la moartea mamei sale, Daniela Gyorfi n-a uitat-o pe cea care i-a dat viaţă. Dar statutul de vedetă cere mari sacrificii personale. Daniela are un program extrem de încărcat, aşa că. i-a făcut parastas pe fugă.

Dimineaţă, cântăreaţa s-a dus la cimitirul Bellu cu un preot. A stat la mormânt câteva minute, a împărţit pentru sufletul Anicăi şi-a plecat. Se grăbea spre un concert pe care îl are în această seară în afara capitalei.

Ca să poată trece pe la mormântul mamei, chiar a devansat cu o oră parastasul. Doar ea ştie ce-a fost în sufletul ei mai ales că are un program foarte încărcat.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest