Halucinant! Cristi Borcea nu poate să-şi vadă copilul!

 

Valentina Pelinel a născut, iar tatăl copilului, Cristi Borcea, nu are cum să-l ţină în braţe pe băieţel. Avocatul Daniel Ionaşcu a intrat în direct şi a mărturisit ce ar trebui să se întâmple pentru ca fostul patron dinamovist să-şi vadă copilul.

Cristi Borcea a primit o lovitură dureroasă chiar în ziua în care fiul lui s-a născut. Cererea de permisie i-a fost respinsă.

"O astfel de cerere nu se putea admite. Domnul Borcea este căsătorit la această oră şi se prezumă că un copil se naşte în perimetrul căsătoriei. Atunci nu există niciun act care să ateste faptul că domnul Borcea este tatăl copilului care se va naşte, mai ales că există prezumţia de egalitate fiind soţul Alinei Vidican. O cerere înaintea judecătorului se probează, atâta timp cât nu se poate proba cererea respectivă, nu se poate aproba o cerere. Ar trebui ca pentru un viitor termen la o viitoare cerere să ducă un act medical prin care să rezulte că este fiul sau fiica domnului Borcea. Asta se poate întâmpla şi mâine, în contextul în care are o probă nouă", a mărturisit avocatul Daniel Ionaşcu.

Valentina Pelinel a născut pe 8 iunie un băieţel în jurul orei 13:51, al cărui tată este Cristi Borcea.

Despre Valentina Pelinel
Valentina Pelinel, în vârstă de 36 de ani, este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dau ca tată pe Cristi Borcea, însă niciunul dintre ei nu au confirmat sau infirmat informaţiile.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest