Harta ţărilor cu risc mare de atentate! Ce zone ar trebui să vizităm pentru o vacanţă liniştită?

 
+2 click pentru
galerie

Alegerea unei destinaţii pentru vacanţă nu mai e un lucru atât de uşor! Cei care vor să aibă un sejur fără griji trebuie să se gândească de două ori înainte de a-şi cumpăra biletele!

Dacă până acum eraţi doar nehotărâţi între destinaţiile pe care voiaţi să le alegeţi, de anul acesta trebuie să mai luaţi în calcul un nou factor: gradul de risc al ţării vizitate! Jurnaliştii englezi au alcătuit harta celor mai periculoase locuri din lume. Iar veştile nu sunt deloc bune pentru că, aşa cum vedeţi în imagine, predomină zonele colorate în roşu. Acolo este cel mai mare risc de atentate teroriste. Vorbim despre Marea Britanie, Turcia, Belgia, Franţa, Germania, Rusia şi Spania. Sunt, de altfel, ţări în care în ultimii ani s-au tot confruntat cu atacuri teroriste. Aşadar, dacă vreţi să nu staţi cu emoţii nici voi, dar nici rudele care vă aşteaptă acasă, ar fi bine să vă orientaţi către ţări care nu stau sub ameninţarea unor atacuri teroriste ca, de exemplu, Polonia, Elveţia sau Cehia.

România, conform studiului făcut de jurnaliştii britanici nu este ferită total de riscul unor atacuri. Ea se află în a treia categorie, cea în care sunt incluse ţările în care se cunosc date despre legături cu grupările teroriste. Aşadar, tot mai bine e pe litoralul României!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest