Hărțuitorul Simonei Trașcă și-a făcut iubită! Prima reacție a vedetei: „Nu sunt geloasă, Doamne ferește!”

 

George Pepa s-a afișat cu noua parteneră pe care o privește ca o sosie a Simonei Trașcă.

 

Hărțuitorul Simonei Trașcă a schimbat tactica. Dacă acum câteva săptămâni îi propunea vedetei să o cumpere cu un milion de euro, mai nou a căutat să o facă geloasă și s-a afișat cu o blondă, care seamănă cu vedeta, spunând că poate fi sosia acesteia.

 

Simona Trașcă a fost deranjată că a fost comparată cu o altă femeie, așa că în direct la Antena Stars a declarat faptul că nu seamănă deloc cu noua iubita a hărțuitorului ei și nici nu își dorește acest lucru. În plus, a mai declarat că nu are motive să fie geloasă, întrucât acest sentiment derivă din iubire, iar ea nu a fost vreodată îndrăgostită de hărțuitorul ei, ci din contra a avut sentimente de repulsie față de acesta.

 

"Chiar nu seamănă cu mine. Nu consider ca seamana cu mine deloc, doar ca e blonda si are parul lung ca al meu. Dar daca asta il face pe el linistit si sa ma lase in pace, e ok. Mie nu imi plac comparatiile de niciun fel, dar ca sa ma lase in pace il las. Eu nu sunt geloasa, Doamne fereste. Nu ai cum să fii gelos pe o persoană care iți provoacă repulsie. (...) ", a declarat Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Vedeta a reiterat faptul că față de George Pepa nu a avut decât sentimente de teamă: „El are în continuare ordin de restrictie, de mine nu poate sa se apropie. Eu am avut multe momente cand credeam că o să ma omoare. Eu am fata de el sentimente doar de frică, eu il vad ca si hartuitorul meu".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest