Hâtz, Johnule, dar câte intervenţii estetice are! Iubita lui Dorian Popa e tunată din cap până în picioare!

 
+4 click pentru
galerie

Babs, pe numele ei Claudia Iosif este o adevărată bombă sexy! Chiar dacă are trăsături frumoase de la mama natură, iubita lui Dorian Popa a apelat, nu de puţine ori, la ajutorul medicilor esteticieni. Şi nu doar atât! Pentru că este o femeie asumată, apreciată pentru sinceritatea debordantă cu care le-a răspuns admiratorilor, ori de câte ori a fost nevoie, bruneta a dezvăluit cu lux de amănunte care au fost intervenţiile estetice suferite, dar şi ce urmează să îşi mai facă.

Pentru o talie de viespe, Babs a recurs la liposculptură. Mai mult de atât, ca o femeie independentă ce este şi-a dorit să „dea piept” cu viaţa aşa cum se cuvine, bomba sexy şi-a pus şi silicoane. Şi mai avem! O altă intervenţie a constat şi în implantul de sprâncene, pentru că... de ce nu? Şi da, lista continuă.

Din păcate, pe lista intervenţiilor estetice nereuşite se înscrie rinoplastia, motiv pentru care peste o săptămână urmează să facă o vizită medicului estetician pentru a-i face „năsucul” de vis pe care şi-l doreşte de mult timp."Acum trei ani m-am operat prima oară la nas şi, din păcate, nasul după operaţie era foarte lat. Săptămâna viitoare am o nouă intervenţie", a scris aceasta pe pagina sa personală de instagram. 

De cele mai multe ori, operaţiile estetice sunt pentru a restabili încrederea în sine sau pentru a corecta anumite imperfecţiuni. Chiar dacă iubita lui Dorian Popa s-a născut cu trăsături frumoase, nevoia de a se perfecţiona a început de la vârsta fragedă de 23 de ani, după cum a declarat chiar ea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest