Haziran și Luis Gabriel împlinesc un an de la logodnă! Declarații exclusive la Antena Stars: „Suntem separați”

 

Cu un an în urmă, pe vremea asta, Luis Gabriel îngenunchea în fața alesei inimii lui. Ce s-a întâmplat cu cuplul în ultima perioadă, după ce în viața lor a apărut și un copil.

 

Acum un an, pe scenă, după ce a cântat melodia care l-a adus în topuri și i-a adus recunoașterea, „Toate diamantele”, Luis Gabriel îngenunchea în fața lui Haziran pentru a-i cere acesteia mâna. I-a dat inelul de logodnă și un buchet imens de trandafiri, în fața fanilor, punându-i marea întrebare: „Vrei să fii soția mea?” Povestea de dragoste dintre cei doi a fost astfel oficializată, după ce tânăra a spus ”Da”. Între timp, în viața celor doi a apărut și rodul iubirii lor, primul copil. În exclusivitate la Antena Stars, Haziran a povestit cum sărbătoresc cei doi evenimentul din urmă cu un an. Vedeta a spus că având în vedere contractele pe care iubitul său trebuie să le onoreze nu au avut timp să fie împreună pentru a sărbători așa cum se cuvine evenimentul.

 

”Suntem separați, sărbătorim la distanță. Eu sunt la țară cu bebe, la bunici în vizită, iar el este în turneu. Chiar dacă am fost la distanță, am sărbătorit frumos, ne-am spus vorbe frumoase ca întotdeauna și sărbătorim când o să fim împreună”, a declarat Haziran pentru Antena Stars.

 

Haziran a vorbit și despre celelalte evenimente importante care urmează în viața cuplului și anume botezul celui mic, apoi, firesc nunta. Cum Luis Gabriel este mai mereu plecat, pe umerii ei a căzut organizarea celor două evenimente majore, drept urmare e foarte implicată în aceste momente cu planificarea lor pentru că-și dorește foarte tare ca totul să iasă perfect.

 

”Urmează, dar uite că între timp a venit și bebe, urmează botezul și cred că peste un an, doi, vom face și nunta. Am ales, deja am stabilit totul, eu m-am ocupat mai mult decât soțul meu pentru că am mai mult timp la dispoziție. El a fost și a vorbit la local, dar restul, tot ce ține de decor, de biserică, le-a lăsat pe mâna mea. La botez vor fi foarte mulți artiști. Am foarte mari emoții pentru că este primul eveniment special din viața noastră, și vreau să fie totul ca la carte. Cred că mă stresez mai mult decât o voi face la nuntă, sincer. Botezul trebuia organizat mult mai devreme, dar îmi era frică de pandemie.”, a mai declarat Haziran.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest