Haziran și Luis Gabriel vor să devină din nou părinți

 

De când micuțul a venit pe lume, viața lui Luis Gabriel și a frumoasei sale partenere s-a schimbat complet și s-au dedicat celui mic astfel încât să nu-i lipsească nimic. Au fost primele sărbători de iarnă alături de copilul lor, iar Haziran ne-a povestit și cum a fost atmosfera, ce i-a adus Moș Crăciunul lui Joseph și cât de încântat a fost de această perioadă.

”A fost un an cu multe schimbări în primul rând, foarte multe schimbări frumoase și care ne-a adus cea mai mare fericire, pe băiețelul nostru. Sărbătorile au fost cele mai frumoase și liniștite din ultimul timp, m-am bucurat foarte mult că a putut să stea și Luis alături de noi. Am stat împreună și acum suntem împreună la părinții mei la Craiova. Moșul i-a adus lui Tiago foarte multe jucării, îi plac foarte mult jucăriile, a primit de la toată lumea”, a spus Haziran, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

De Revelion, Haziran nu știe încă dacă va merge sau nu cu Luis Gabriel la evenimente, căci artistul va cânta în noaptea dintre ani.

”De Revelion încă nu știm. Luis o să cânte, sunt indecisă dacă să merg cu el sau să stau acasă liniștită pentru că nu mai sunt așa energică și să pot sta până la 4-5 dimineața trează. Eu îi zic hai acasă, m-am plictistit, mi-e somn, mi-e foame. L-aș fi lăsat pe micuț acasă, la ai mei.Ne ajută cum pot, ai mei sunt de la Craiova, e mai greu, mai venim noi la ei”, a mai spus Haziran.

Haziran și Luis Gabriel vor să aibă o familie cât mai mare, iar soția cântărețului ne-a mai mărturisit că se gândesc să devină din nou părinți și să aibă 3-4 copii, însă nu neapărat în viitorul apropiat.

Cântăreața precizează că vor să-l vadă pe Joseph la grădiniță și să știe că e o diferență mai mare între el și frații sau surorile sale.

”Ne-am pus în cap și asta, să știi, să facem al doilea copil, dar când Joseph va merge la grădiniță, să putem să fim mai liber și să ne putem ocupa cum trebuie de el sau de ea ori de ei. Ne dorim trei-patru copii, să fie mai mulți. Vrem să fie totuși o diferență, să nu ne închidă chiar așa”, a mai spus Haziran.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest