Horoscopul dragostei 2014: Află ce îţi rezervă astrele la capitolul iubire!

 

Eşti curios (curioasă) cum va arăta viaţa ta pe plan sentimental în anul care tocmai a început? Iată câteva referinţe după care te poţi ghida!

Vărsător

2014 poate fi un an foarte romantic... dar nu de la început. Primele două luni vor fi tensionate, aşa că ai grijă cum controlezi situaţia! Din luna iunie, s-ar putea să fie vorba despre o poveste de dragoste tăinuită, o legătură ilicită, intrigi amoroase, bârfe, şantaj sau descoperirea unor secrete intime. Atenţie, mai ales daca eşti într-o relaţie care are de-a face cu slujba, studiile sau cariera!

Capricorn

Relaţiile sunt, poate, cel mai important lucru din viaţa ta în prima jumătate a lui 2014. Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Capricornului până în iulie, antrenând nevoi afective uriaşe şi nutrind speranţe pe măsură. Dar dacă acestea se vor împlini sau nu, depinde şi de tine.

Săgetător

Uranus impulsionează casa iubirii Săgetătorului între 2011 şi 2018. Electrizantă, influenţa lui este caracterizată de variaţii, înnoiri, schimbări neprevăzute sau răsturnări de situaţie. Cum, însă, îţi plac emoţiile tari şi ai minunata însuşire a optimismului, s-ar putea să găseşti aceste turbulenţe ca fiind revigorante sau să le priveşti ca pe o şansă de a explora noi teritorii.

Scorpion

Comunicarea în cuplu este esenţială pentru Scorpioni în această perioadă. Este bine să vorbeşti despre ce simţi şi ce te preocupă, eventual să negociezi cu partenerul/partenera anumite condiţii ale traiului în comun. De asemenea, relaţia poate presupune o corespondenţă asiduă sau poate implica multe drumuri.

Balanţă

Cu Uranus în casa relaţiilor Balanţei, perioada 2011-2018 este trepidantă, jalonată de schimbări care privesc cuplul sau partenerul/partenera de cuplu. Pentru a naviga cu succes prin aceşti ani, ai nevoie de adaptabilitate şi bunăvoinţă. Iar în prima parte a lui 2014, mai mult ca oricând, fiindcă Uranus este prins într-o configuraţie tensionată.

Fecioară

Configuraţia astrologică din prima jumătate a anului exercită o anumită presiune asupra finanţelor. Se mai poate ca relaţia să fie cumva marcată de grija banilor sau să existe alt gen de interferenţe între bani şi relaţia de cuplu. Începând din august, Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, nu mai are aceeaşi acţiune încurajatoare şi protectoare. Sunt posibile unele dezamăgiri, mai ales în august şi noiembrie-decembrie.

Leu

Prima parte a anului este destul de paşnică. E o perioadă intimă, în care pari a fi interesat(ă) mai mult de latura sensibilă, emoţională a relaţiei, decât de cea fizică, pasională. Unii Lei s-ar putea să vrea să prindă rădăcini, să-şi fondeze un cămin. Pe 16 iulie 2014, Jupiter intră în Leu, iar odată cu venirea lui, te cuprinde o mare poftă de viaţă, de libertate, de aventură. Instinctul sexual se revigorează, disponibilitatea amoroasă creşte, iar dacă apar ocazii, nu te dai înapoi.

Rac

Este o perioadă de referinţă pentru cuplu, cu care unii Raci s-au mai întâlnit în iarna lui 2005-2006. Doar că acum, contextul este mai încordat, mai complex. Ai grijă, mai ales în ianuarie 2014, când Venus este retrogradă!

Gemeni

Anul acesta se anunţă interesant în plan relaţional, poate de-a dreptul palpitant. Perioadele intens sentimentale sunt septembrie, octombrie, partea a doua a lunii noiembrie şi prima jumătate din decembrie 2014.

Taur

Saturn supune atenţiei, în 2014 ca şi în anul precedent, subiecte legate de seriozitate, durabilitate, maturitate, răbdare sau timp. O legătură la distanţă sau o călătorie cu scop sentimental sunt foarte posibile în primul trimestru din 2014.

Berbec

În prima parte a anului 2014, casa cuplului Berbecului este locuită de Marte, planeta pasiunii, dar şi a conflictului. Luna iulie va aduce poftă de viaţă, distracţii şi aventură, oportunităţi amoroase şi perspective frumoase pentru iubire şi erotism.

Peşti

Predispoziţia romantică este asigurată pe termen lung de Neptun, aflat în Peşti. Cu el alături, ai darul de a te încânta, de a visa, de a spera, de a da frâu liber întregii poezii care zace în tine. Este drept că, uneori, poţi să te înflăcărezi pentru o iluzie sau să investeşti în cine nu trebuie, dar şi acesta este tot un rezultat al nevoii de a te lasă vrăjit(ă), de a trăi cât mai aproape de basm.

Sursa: eastrolog.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest