Horoscopul dragostei pentru luna august 2015! O perioadă contradictorie şi problematică, mai ales pentru relaţii

 

August 2015 este o luna contradictorie și oarecum problematică, mai ales pentru relații. Venus este retrograda și se află în careu cu Saturn pe parcursul întregii luni.

Careul Venus-Saturn poate conduce la tensiuni în relațiile de cuplu, de colaborare sau de prietenie, iar la nivel macro poate fi dăunător alianțelor și defavorabil păcii.

Berbec


August 2015 este, asadar, o luna foarte stimulanta erotic si poate aduce Berbecilor povesti romantice fabuloase, pasionale si neasteptate (fiindca impredictibilul Uranus se afla in Berbec).

Pe de alta parte, Venus, care este si stapana casei cuplului Berbecului, este retrograda. Prin urmare, luna august 2015, desi torida, poate fi complicata, uneori chiar frustranta.

Taur

Chiar daca aduce solutii intelepte, Saturn are o influenta restrictiva, apasatoare, frustranta. Influenta lui Saturn se mai resimte pana la jumatatea lui septembrie 2015, cand Saturn paraseste definitiv casa cuplului Taurului.

Ai insa si un mare motiv de bucurie: pe 11 august 2015, Jupiter, supranumit Marele Benefic, intra in casa iubirii si a sexualitatii Taurului! Timp de un an de zile, vei beneficia de un elan pasional sporit si de circumstante care favorizeaza aparitia dragostei si intensificarea vietii erotice.

Gemeni

Atitudinea Gemenilor se transforma treptat, dintr-una pasionala si plina de patos intr-una cerebrala, pragmatica, rezonabila. Viata de cuplu a Gemenilor devine mai asezata, tinde mai mult catre stabilitate si intimitate.

Caminul devine mai important pentru Gemeni, legaturile de familie se intaresc. Interesele comune se indreapta preponderent spre locuinta, activitati gospodaresti, posesiuni si investitii in bunuri trainice.

Rac

Cel mai probabil, te lamuresti in legatura cu o relatie sentimentala mai veche sau cu o problema de cuplu mai veche. Sau poate depasesti o bariera, o temere sau un tabu de natura sexuala. Sau poate capeti o alta intelegere, mai inteleapta, cu privire la nevoile tale relationale ori, de ce nu, ale partenerului/partenerei.

Luna august 2015 este incarcata de senzualitate, dar pastreaza o nota de pragmatism. Banii sau valorile intervin sub o forma sau alta in relatiile de cuplu ale Racilor, ca factor de evaluare/alegere ori ca subiect de discutie sau de actiune comuna.

Leu

Iubirea si relatiile sunt in centrul atentiei, dar luna august 2015 tinde sa produca circumstante din care ai ceva de inteles sau de invatat pentru o mai buna functionare a cuplului in viitor, sau sa te pregateasca pentru o decizie ori o alegere.

Este timpul unei schimbari de atitudine. Cel mai bun lucru pe care il poti face in august 2015 este sa incerci sa te detasezi de orgolii si egocentrism si sa iti evaluezi relatiile cu rabdare, modestie si intelepciune.

Fecioara


Deocamdata, Venus, planeta iubirii si a relatiilor, este retrograda in cea mai obscura dintre casele astrologice ale Fecioarei si mai este si in careu cu Saturn, recunoscut pentru piedicile si frustrarile pe care le aduce.

Ceea ce le lipseste Fecioarelor in viata sentimentala in august 2015 este obiectivitatea. Si, poate, onestitatea. Si, poate, libertatea de alegere sau de actiune.

Balanta

In prima decada din august 2015 se poate sa ai aspiratii inalte, sa simti o atractie marita pentru cineva care se bucura de notorietate, putere sau pozitie, ori sa se creeze o legatura intre cariera si relatii. Este o decada oarecum stresanta, dar foarte incitanta.

Decadele a doua si a treia sunt mai relaxate, iar viata de cuplu a Balantelor este stimulata de socializare, evenimente mondene, activitati care au legatura cu organizatiile, publicul sau audienta.

Scorpion

Stapana casei cuplului Scorpionului, Venus, este retrograda, iar acest lucru nu se intampla oriunde, ci in cel mai proeminent sector al horoscopului tau solar. Sunt puse astfel in evidenta cele mai sensibile, delicate si importante aspecte ale vietii relationale. Acestea pot avea legatura si cu cariera, statutul social, ambitiile sau obiectivele tale profesionale.

Probabil ca la un moment dat va trebui sa iei niste decizii. Dar nu luna asta. Luna august 2015 este sortita analizei, iar intamplarile prin care vei trece, chiar daca nu-ti vor fi mereu pe plac, sunt menite sa te ajute sa intelegi mai bine cum stai si ce vrei de fapt.

Sagetator


Fiindca Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, este conjunct cu Venus si Jupiter, prima saptamana din august 2015 promite sa fie memorabila in plan sentimental.

Este, probabil, apogeul evolutiei din ultimele saptamani, care au stat sub semnul conjunctiei formate de Venus (planeta dragostei) si Jupiter (stapanul Sagetatorului). Aceste saptamani trebuie sa fi fost caracterizate de evenimente relationale complexe, semnificative, iar acum apar unele concluzii sau deznodaminte.

Capricorn

Tendintele perfectioniste, caracteristice Capricornului, pot sa se adanceasca in august 2015, astfel incat devii mai greu de abordat sau de multumit si iti faci probleme din lucruri marunte, carora altadata nu le-ai fi dat importanta.

In unele cazuri, este posibil sa apara o preocupare marita pentru finantele cuplului sau ale partenerului.

Varsator


Soarele pune in evidenta casa cuplului Varsatorului pana pe 23 august 2015, iar Marte o energizeaza incepand din 9 august.

Decada a doua este cea mai dinamica din luna august, probabil cea mai bogata in evenimente. Dar retrogradarea lui Venus poate sa provoace complicatii, schimbari de registru, de directie sau decizie, iar asta pe parcursul intregii luni.

Pesti

Venus retrograda in casa muncii Pestilor poate incuraja o relatie de dragoste cu cineva cu care lucrezi sau colaborezi.

La 11 august 2015 se petrece un fapt de mare importanta: in casa cuplului Pestilor intra Jupiter, Marele Benefic. Tranzitul lui Jupiter in Pesti dureaza aproximativ un an, pana in septembrie 2016, si aduce cu sine noroc in dragoste, dezvoltarea armonioasa a relatiei, eventual oficializarea ei.

Sursa: estrolog.ro.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest