Horoscopul iubirii pentru fiecare semn din zodiacul Indian! Ce te aşteaptă în 2015

 

Indienii cred că Zodiacul Indian este legat de întregul Cosmos şi este etern. Astrologia indiană, numită, de asemenea, şi Astrologie Vedică, are rădăcini adânci în scrierea numită Vedas care a fost scris în jurul anului 1500 î.Hr. Vechii indieni sau hinduşii au fost primii stăpâni ai astrologiei. 

Află cum stai cu iubirea în anul 2015 din perspectiva zodiacului indian.

Mesha - Berbec

Pe scurt, în 2015 sunt şanse maxime să te îndrăgosteşti. Dacă aşa se va întâmplă, va fi o iubire născută brusc, în circumstanţe neobişnuite sau pentru o persoană neaşteptată. Flacăra poate izbucni oricând, însă există anumite perioade care accentuează predispoziţia.

Vrishabha - Taur

Ultimii ani au fost probabil mai apăsători sau mai solicitanţi şi trebuie să se fi lăsat cu concluzii, lecţii sau întâmplări remarcabile pentru viaţa de cuplu. Lunile martie şi aprilie 2015 sunt zburdalnice şi înfocate, putându-se solda cu aventuri galante, dar şi cu peripeţii şi momente de pierdere a controlului.

Mithuna - Gemeni

2015 te invită să reflectezi asupra vieţii sentimentale, a căsătoriei. Este o perioadă de bilanţ sentimental, de maturizare emoţională, de aşezare într-o relaţie mai solidă sau, dimpotrivă, o perioadă de redefinire sau de schimbare a direcţiei în viaţa de cuplu.

Karka - Rac

Dacă eşti pe fază şi iniţiezi transformările necesare, relaţia se va îmbunătăţi Dacă ignori semnalele, tensiunile acumulate vor provoca la un moment dat transformări nedorite. Iubirea este impulsionată, deopotrivă, la finele lui octombrie şi în primele două decade din noiembrie 2015.

Simha - Leu

Pentru nativii care sunt încă singuri, cresc şansele de a-şi întâlni jumătatea. Ianuarie 2015 este o luna favorabilă iubirii, dar cea mai interesantă parte a anului este cuprinsă între iunie şi octombrie 2015, când Venus se va află aproape continuu în această zodie. 

Kanya - Fecioară

Marte stârneşte pasiuni aprinse, are tendinţa de a cuceri şi de a-şi manifesta deschis emoţiile. Se înflăcărează rapid şi poate să aducă iubiri fulgerătoare. Dar Marte poate să provoace şi conflicte, fiindcă este impulsiv, războinic şi pripit.

Tula - Balanţă

În cazul în care te afli într-o legătură constrângătoare sau care nu are la bază o compatibilitate reală, nu ar fi de mirare că această să se rupă în 2015. În acest caz, ruptură nu trebuie privită că o dramă, ci mai degrabă că o eliberare: se încheie o etapă şi începe altă, probabil mult mai interesantă şi mai motivantă.

Vrischika - Scorpion

În 2015 îşi regăseşti entuziasmul, îşi creşte moralul şi ai mai multă încredere în tine. Apoi, eliberându-te de alte presiuni, te poţi ocupă mai pe îndelete de suflet. Luna ianuarie şi primele două decade din februarie 2015 sunt pasionale, pline de senzualitate.

Dhanu - Săgetător

Dragostea poate să apăra dintr-o dată, în circumstanţe ieşite din comun, sau să te arunce în braţele unei persoane cu totul neaşteptate. Şi nu ar fi de mirare să aibă legătură cu diferenţele culturale sau distanţele geografice.

Makara - Capricorn

Acum dispar unele bariere, obstacole sau ghinioane care se poate să fi afectat viaţa sentimentală şi sexuală a Capricornilor în ultimii doi ani sau să le fi pus piedici în încercarea de a intra într-o nouă relaţie.

Kumbha - Vărsător

Dacă te afli deja într-o relaţie, aceasta trece printr-o perioadă de bună înţelegere, sprijin reciproc, împlinire şi dezvoltare. Partenerul/parteneră are parte de realizări, iar reuşită să contribuie indirect la fericirea ta. Perioadă aprilie-iunie 2015 este plină de senzualitate şi pasiune.

Meena - Peşti

2015 poate fi un an al întâlnirilor fericite, al împlinirilor sentimentale, sau chiar al căsătoriei. Dar poate aduce şi spulberarea unor speranţe sau o situaţie relaţională confuză. În iunie şi iulie 2015, erotismul atinge din nou cote înalte, iar viaţă amoroasă este foarte dinamică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest