Hoții care au spart casa lui Gabi Bădălău au fost prinși! Un apropiat al afaceristului a regizat jaful! VIDEO

 

Polițiștii i-au identificat pe doi dintre hoții care i-au spart casa lui Gabi Bădălău, în mijlocul lunii iunie. Se pare că jaful ar fi fost regizat chiar de un apropiat al fostului partener al Claudiei Pătrășcanu!

Potrivit Gândul.ro, oamenii legii au reușit să recupereze trei din cele patru ceasuri furate! Se pare că hoții ar fi fost găsiți după ce unul dintre ei ar fi încercat să vândă unul dintre accesoriile „împrumutate” la un magazin de specialitate. Pentru că angajatului magazinului i s-a părut suspect faptul că deținătorul ceasului nu are actele bijuteriei, a sunat la Poliție fără să stea pe gânduri.

Un apropiat a regizat jaful!

Încă de la primele cercetări de la fața locului, în urmă cu o lună și jumătate, au existat indicii care arătau că infractorii cunoșteau foarte bine vila și știau unde se afla lucrurile de valoare pe care le pot fura. Se pare că cel care a încercat să vândă ceasul scump la un magazin de specialitate era nimeni altul decât șoferul familiei Bădălău!

Cu ce a fost păgubită familia Bădălău

„Au luat ceasuri şi bani, nu ştiu suma exactă. Mai multe informaţii vă pot da cei de la poliţie, nu ştiu foarte multe detalii. În curte erau camere de luat vederi. Ţineam obiectele şi banii într-un seif, ca orice om. Nu ştiu nimic, nu eram acasă. Este o anchetă în curs şi aşteptăm să se rezolve”, a declarat atunci Gabi Bădălău potrivit România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest