Ți s-a blocat inelul și nu știi cum să îl mai scoți? Iată trucul pe care îl folosesc medicii ca să te scape de această problemă delicată

 

Nimic nu poate fi mai dureros decât un inel care ți se blochează pe deget și, orice ai face, nu reușești deloc că îl scoți.

Este bine știut faptul că în spital nu ai voie cu bijuterii, iar la intervenți chirurgicale trebuie să renunți de tot la ele. În cazul în care degetul este puțin umflat și nu se poate scoate, asistentele și medicii au un truc pe care trebuie să îl cunoști și tu.

Dacă puțină cremă sau ulei nu a funcționat, mai ai o soluție de a scoate verigheta sau un alt inel. Ai nevoie de o bandă elastică pe care să o strângi în jurul degetului de la vârf până la capăt și să faci acest lucru până acolo unde se află verigheta.

După ce ai terminat de răsucit, după modalitatea explicată şi în imagini, trage de celălalt capăt al aţei pe care l-ai intrudus iniţial în inel. Treptat şnurul se va răsuci în sens invers şi va împinge inelul de pe deget în acelaşi timp.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest