I-a dat la temelie! Bianca Drăgușanu, deloc impresionată de gesturile lui Alex Bodi, după împăcare!

 

Bianca Drăgușanu a acceptat să îi mai dea o șansă lui Alex Bodi, după ce acesta a urmărit-o până la mare, în căutarea împăcării. Deși afaceristul i-a făcut cadou un ceas de mii de euro, blondina s-a arătat profund neimpresionată de gestul fostului soț.

Chiar dacă l-a primit pe Alex Bodi, din nou, în viața ei, Bianca Drăgușanu vrea ca de această dată lucrurile să decurgă exact așa cum își dorește ea. Și chiar dacă au fost surprinși într-un club de la mare, în tandrețuri, blondina a continuat seria mesajelor tăioase, subtil adresate fostului soț, pe contul său de socializare.  

O ține în puf, îi oferă tot ce vrea, dar pentru ea nu este suficient. Iar drept dovadă stă chiar ultimul mesaj pe care l-a postat pe pagina sa, în care a speficificat faptul că nu mai poate fi impresionată cu lucruri materiale atât de ușor.

„Odată ce atingi o anumită vârstă, devii în permanență neimpresionat de o mulțime de lucruri”, a fost mesajul postat de Bianca pe pagina sa de Instagram.

Ce a zis Alex Bodi după reîmpăcarea cu Bianca Drăgușanu

Nici bine nu s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, că a fost surprins în brațele altei bombe sexy, rusoaica Daria Radionova. Chiar și așa, Alex Bodi a mărturisit că împăcarea cu blondina îl face cel mai fericit bărbat, mai ales că ea a fost singura femeie de care s-a îndrăgostit, cu adevărat, vreodată.

”Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (...) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus Alex Bodi potrivit surselor Antenei Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest