I-a frânt inima, dar s-a răzbunat! Vlădău, pus cu botul pe labe de iubită

 
+2 click pentru
galerie

S-o fi distrat el cât a stat în America, dar când a venit în ţară, a rămas mască! Iubita lui Bogdan Vlădău l-a cam pus cu botul pe labe pe fostul Burlac. De ciudă că el şi-a cap făcut de cap pe unde a umblat, chipurile în interes de serviciu, frumoasa Gina, care i-a frânt inima, s-a pozat. topless! Aşa l-a pus la punct tânăra blondină pe cel care nu s-a putut abţine de la atras privirile femeilor senzuale nici în State.


Nu a fost uşă de biserică în Statele Unite, iar faptele lui nu au rămas nerăsplătite! Lui Bogdan Vlădău i-au strălucit ochii când a întâlnit pe meleaguri străine o moldoveancă frumoasă rău. Ca un prieten adevărat ce este, fostul Burlac s-a şi tras în poză cu ea, în ciuda iubitei ce-l aştepta cuminţică acasă.


Dar pentru că nu a mai rezistat torturii de a-l vedea pe râvnitul ei partener în compania altor femei, Gina Chirilă, tânăra cu care acesta are o relaţie oficială, s-a dezbrăcat de orice inhibiţii şi a pozat cu bustul dezgolit!


Vlădău şi Gina se iubesc de câteva luni bune. Blondina de doar 20 de ani este abia la începutul carierei în modelling, dar a semnat deja un contract ce o obligă să stea o vreme în Asia. Şi cum plecarea ei din vară nu era de ajuns pentru a-şi testa reciproc fidelitatea, iată că Bogdan a fost primul care a călcat pe bec, numai că nu recunoaşte!


Ştii vorba aia: niciodată să nu spui niciodată, Bogdan! Am văzut cu toţii cum ţi se scurgeau ochii după frumoasa moldoveancă blondă cu origini ruseşti. Numai relaţie de prietenie nu părea a fi între voi.


Acum Vlădău şi Gina sunt chit! Rămâne de văzut ce poze îşi va face frumoasa iubită a fostului Burlac atunci când va pleca şi ea pe meleaguri străine. Cu siguranţă nu cu răsăritul sau cu obiectivele turistice.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest