Ia, în tendinţele modei internaţionale! Cinci vedete de la Hollywood, cucerite de portul popular românesc

 

De la Karl Lagerfeld, la John Galliano şi mai ales Tom Ford, designerii internaţionali au cochetat de multe ori cu portul tradiţional românesc. Mai mult, ia este starul când vine vorba despre istoria noastră.

Nenumăraţi designeri o prezintă în diferite reinterpretări, iar multe vedete care au fost declarate style icon-uri adoptă ia în ţinute spectaculoase. Ceea ce îi uneşte pe toţi este faptul că reuşesc să atragă atenţia, fie că sunt pe stradă, fie pe covorul roşu sau pe catwalk.

Ia poate fi purtată în orice sezon, dar mai ales între sezoane, când nu te-a convins nicio tendinţă nouă, în plus ea nu se va demoda niciodată. Pentru look-uri boho-chic, îţi recomand să introduci ia în ţinute moderne, ea poate să fie combinată atât cu blugi pentru un look retro, cât şi cu o fustă pentru o ţinută feminină.

Kate Moss: Cu fustă sau pantaloni scurţi, vedeta a fost surprinsă de multe ori purtând ia românească.Jennifer Garner: Ia este o bluză răcoroasă şi comodă. Din aceste motive, frumoasa actriţă a ales s-o poarte în timpul sarcinii.Kourtney Kardashian: Pasiunea pentru modă tronează în familia Kardashian. Sora mai mare a lui Kim, este şi ea mereu în tendinţe.Halle Berry: Actriţa în vârstă de 46 de ani a fost şi ea surprinsă purtând o frumoasă ie cusută cu roşu.Adele: Artista a acordat un interviu pentru numărul din martie anul trecut al revistei Vogue şi pentru pictorialul ce însoţeşte articolul, cântăreaţa a ales să poarte şi o bluză inspirată de o ie românească, creată de Tom Ford.

L.F.

Foto: Hepta /  Capturi Youtube


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest