Și-a înfășurat picioarele în folie de aluminiu și le-a lăsat așa peste noapte! Motivul? Pur și simplu uimitor

 

Folia de aluminiu i-a cucerit deja pe mulți care își doresc o friptură gustoasă sau peștele să devină crocant, însă este de mare ajutor și pentru corpul tău.


Dacă te-ai întrebat deja cum ai putea să o folosești altfel decât pentru a-ți vopsi părul, ei bine, există un truc, iar aceasta te scapă de o mare problemă cu care poate te confrunți de mult timp


Pune mai multe bucăți în frigider sau în congelator și lasă-le acolo pentru 2-4 ore. Aplică-le pe față și ai mare grijă în zona ochilor și a obrajilor.
Imediat după ce foițele de aluminiu sunt așezate pe chip, vei observa că mușchii feței vor începe să se relaxeze, iar chipul tău va părea mult mai odihnit.


Dacă ai probleme cu spatele sau cu genunchiul ori gută, poți folosi cu încredere folia de aluminiu.
Înfășoară folia de aluminiu în jurul zonei afectate și lasă pe timpul nopții să își facă efectul. Repetă procedura timp de 10-12 zile și vei observa o ușurare a durerilor în zonele afectate. Continuă procedura dacă durerea persistă.Poti incerca acest truc, folosit in medicina traditionala din China. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de folie de aluminiu, sa o pui direct pe zona cu probleme si sa o fixezi cu un bandaj, informează timefornaturalhealthandcarecom.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest