Și-a masat cuticulele și a observat un lucru uimitor după câteva zile. Încearcă și tu

 

Dacă te confrunți cu unghii care îți cresc greu, se rup și se exfoliază, atunci trebuie să iei măsuri de urgență.

Pe piață se găsesc numeroase tratamente care promit să rezolve toate aceste probleme dar, din păcate, nu se întâmplă acest lucru mereu.

Din fericire, există și lucruri pe care le poți face la tine acasă și care te ajută să ai în cel mai scurt timp niște unghii sănătoase și puternice.
Iată câteva trucuri care te vor ajuta să rezolvi această problemă:

1. În primul rând, masează-ți zilnic cuticulele timp de 15, 20 de secunde. Deoarece îmbunătățește circulația sangvină, unghiile vor fi ajutate astfel să crească mult mai repede. Repetă acest procedeu de fiecare dată înainte de a te băga la somn.

2. Flexeaz-ți degetele. Este cunoscut faptul că unghiile cresc mai repede la mâna dominantă decât la cealaltă, deoarece are o circulație sangvină mai bună, iar mușchii sunt mai puternici. Îndoaie mâinile și flexează-le ce câteva ori pe zi și vei observa o îmbunătățire.

3. Împinge cuticulele. Nu este nevoie să le tai, doar trebuie să le împingi ușor.

4. Hidratează cuticulele. După ce le-ai împins cu o ustensilă specială, hidratează-le cu un ulei  de cuticule și vei observa că nu mai cresc atât de repede, iar unghiile vor crește mai repede.

6. Folosește o bază pentru unghii pe bază de calciu înainte să aplici ojă.

7. Atunci când hidratezi cuticulele, fă acest lucru și în cazul unghiilor și folosește ulei pentru unghii. Încălzește puțin ulei de floarea soarelui și scufundă-ți unghiile în el. Repetă acest proces și unghiile vor deveni mai tari și mai rezistente.

8. Scapă de acetonă și alte spray-uri de îndepărtat oja și folosește în loc șervețele pe bază de ulei pentru îndepărarea ojei sau folosește acest truc și scapă de ojă în numai câteva secunde.

Sursa: timefornaturalhealthandcare.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest