Și-a pierdut din strălucire! Are grave probleme de sănătate și riscă să dispară din viața mondenă

 
+2 click pentru
galerie

A ajuns la capătul puterilor! Este tânără, frumoasă şi adulată de bărbaţi, dar sub zâmbetul impecabil se ascunde o durere fără margini. Laurette suferă cumplit din cauza durerilor la coloana vertebrală. Mulatra abia se mişcă! Nici măcar machiajul nu îi mai poate ascunde cumplita suferinţă ce i s-a-ntipărit pe chip. Recent, vedeta a apărut la televizor purtând un guler cervical care îi mai alină durerile.

Acum, abia se ţine pe picioare. Laurette este chinuită de dureri îngrozitoare şi a mărturisit că problemele de sănătate i s-au agravat în ultima perioadă.


„Am probleme foarte mari cu coloana vertebrală şi nu ştiu ce să mă mai fac. Am încercat tot felul de tratamente. Am fost la masaje speciale, am fost şi am făcut elongaţie, am făcut kinetoterapie. Nici eu nu mai ştiu ce am făcut!”
a spus frumoasa mulatră.

Pentru că şi-a neglijat afecţiunea, Laurette are de tras acum ca să se repare. Dar cu problemele de spate nu-i de joacă. Dacă nu găseşte cât mai rapid o soluţie, mulatra riscă să îşi piardă din strălucire. Deja a ajuns să dea mai mulţi bani pe tratamente decât pe cosmetice!

Acum că suferă cumplit, artista ar cam trebui să ia o pauză din viaţa mondenă, nu de alta, dar ar face bine să se odihnească şi să se recupereze, mai ales că are un copil de crescut.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest