Iasmina Halas, fosta soţie a lui Cristian Daminuţă, viitoare mămică! A pus dovada pe internet FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Iasmina Halas, fosta soţie a fotbalistului Cristian Daminuţă a pregătit o surpriză de proporţii pentru toţi admiratorii ei. După ce în urmă cu câteva săptămâni, blondina mărturisea că este gata să îşi ia viaţa de la capăt, iată că lucrurile s-au întâmplat după voia ei. Vedeta a reuşit să ridice câteva semne de întrebare vizavi de viaţa amoroasă, în rândul admiratorilor, cât şi despre faptul dacă urmează să aştepte un copil.

Seara trecută, Iasmina Hlas a postat pe una dintre reţelele sociale pe care este extrem de activă, o imagine în care apare cu un test de sarcină în mână. Mesajul cu care a venit insoţită fotografia a fost: ”Surpriză, ce să fie, ce să fie?”.

Blondina a acoperit strategic rezultatul testului, iar admiratorii acesteia au dat drumul supoziţiilor. Fosta soţie a lui Cristi Daminuţă nu a dezvăluit dacă este însărcinată sau nu, dar cu siguranţă i-a făcut pe toţi să îşi pună întrebări.

Iasmina Halas, totul despre depresia prin care a trecut!

Invitată în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, fosta soţie a lui Cristi Damiuţa a vorbit despre stările depresive prin care a trecut, care au condus-o la gânduri suicidale, dar şi despre cele mai mari dorinţe ale sale.

"Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească" a mărturisit Iasmina Halas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest