Iasmina Hill, exclusivități la Antena Stars despre problemele din mariaj: „Măcar am fost împreună și a fost bine!”

 

Este una dintre cele mai invidiate românce, dar nu este totul roz în căsnicia cu milionarul Bradford Hill. Cu ce probleme majore se confruntă timișoreanca despre al cărui soț s-a speculat că ar deține Statuia Libertății.

 

Iasmina Milutinovici Hill este, fără îndoială, una dintre cele mai invidiate romance, după ce s-a căsătorit cu Bradford Hill, milionarul despre care s-a speculat vreme îndelungată că ar deține Statuia Libertărții. Însă nu este totul lapte și miere în mariajul timișorencei cu milionarul din Statele Unite. În ultima perioadă, bărbatul a vizitat-o în repetate rânduri pe fosta parteneră de viață. Cum a reacționat Iasmina?

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Iasmina Hill susține că lucrurile încep să devină mai bune în căsnicie, mai ales după ce a mers alături de soțul ei și copilași într-o vacanță, unde s-au și apropiat. Vedeta a mărturisit că deși situația este bună, milionarul pleacă tot timpul la fosta soție și la copii, dar ea încearcă să înțeleagă și să nu se mai gândească la ceea ce se întâmplă.

 

„Este puțin mai bine. Am fost plecați într-o vacanță și ne-am mai apropiat acolo, în vacanță. Am avut timp să ne apropiem. Am avut timp să ieșim seara la cină, am avut timp să ieșim și la club, ne-am distrat. Ne-am reapropiat unul de altul, este greu de explicat în cuvinte, dar ne-a prins foarte bine vacanța asta. El a venit direct de la copiii lui în vacanță și apoi a plecat înapoi la copiii lui. Măcar am fost împreună și a fost foarte bine”, a mărtusit Iasmina Hill, în cadrul emisiunii Star News.

 

Deși spune că nu pricepe ce se întâmplă în mariajul său, Iasmina Hill a ținut să precizeze că nici nu are de gând. Vedeta vrea să nu mai pună atât de mult la suflet ceea ce se întâmplă și își dorește să planifice cât mai multe vacanțe pentru a se reapropia din ce în ce mai mult de soțul ei.

 

„Tot nu înțeleg 100% situația și nici nu am de gând, dar încerc să nu mă gândesc la ea. Încerc să nu îmi pese, asta este... Ce poți să faci mai departe? Eu încerc să planific mai multe vacanțe”, a adăugat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest