I-au dat liber în cinema! Acum, şi românii pot vedea "Nymphomaniac"

 

L-au interzis, dar s-au răzgândit. Centrul Naţional al Cinematografiei a decis că e mai bine pentru integritatea poporului român să interzică partea a doua a filmului Nymphomaniac. Doar că poporul a sărit ca ars! Cum? Jos cenzura! Aşa ceva nu se poate. Şi uite aşa CNC a revenit asupra deciziei şi, până la urmă, a dat verde peliculei

Dar cale lungă a mai fost până la aprobare! Centrul Naţional al Cinematografiei a stârnit un scandal în toată regula printre cinefili, şi nu numai, când a zis nu peliculei. Regizat de celebrul Lars von Trier, filmul a creat mare vâlvă. Până şi oamenii care habar nu aveau despre ce este vorba în lung-metraj au ajuns să îşi dorească cu ardoare să îl vadă, că doar tot ce e interzis ne face cu ochiul!

Controversele au luat amploare când Cristina Dochianu, membră a CNC, a fost suspectată de colegii de breaslă că însăşi ea, care a pozat goală, ar fi votat pentru interzicerea filmului. "România, prima ţară care interzice filmul Nymphomaniac Vol. ÎI în cinematografe. Cristina Dochianu din Comisia de rating a Centrului Naţional al Cinematografiei, fostă prezentatoare, a fost concediată de Andreea Marin Bănică din trupă de dansatoare deoarece a pozat goală".

Vedeta de televiziune nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a vărsat năduful pe pagina ei de socializare. "Nu mă pot opri însă să nu remarc cu câtă uşurinţă nume cunoscute în peisajul media românesc îmi imputa mie decizia CNC. Se ştie că suntem mai mulţi membri, iar decizia nu a fost unanimă."

Despre această peliculă au comentat până şi politicienii. Mai ales cei cu spirit artistic! "Eu, ca om de cultură, ca artist, nu promovez astfel de lucruri, dar nici nu pot să le opresc Prefer să rămân în zona mea a frumuseţii interioare decât să văd hidoşenii de acestea", a declarat Madalin Voicu.

Hidoşenie sau nu, probabil că românii vor năvăli în cinematografe să vadă filmul care a creat atâta scandal în ultimele zile. Culmea, şefa comisiei de rating a CNC a spus că nici nu s-a pus problema interzicerii filmului, că, de fapt, distribuitorul a vrut să alerteze populaţia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest