Și-au jurat iubire în ce mai luxos loc din lume! Nunta de milioane care iese din tipare

 

După sutele de nunţi pe care vi le-am arătat, am ajuns la concluzia că în Dubai predomină luxul şi opulenţa. Aşa este şi nunta lui Mohamed cu Nancy. Într-un loc de poveste, cei doi tineri şi-au jurat iubire pe veşnicie.


Exact aşa cum v-am spus, imaginile dovedesc totul. Înainte de a merge la altar să-şi unească destinul cu jumătatea vieţii ei, mireasa a pierdut ore întregi să fie superbă în ziua nunţii ei. Dar şi rezultatul a fost unul pe măsură.


Eheee, dar şi ginerică a arătat bine, mai ceva ca un rege. Îmbrăcat la patru ace, Mohamed şi-a ales un costum clasic, cămaşă albă şi papion rafinat pe care l-a asortat cu un ceas de mii de euro. Mirii s-au ocupat în detaliu de toată nunta lor, ca totul să iasă aşa cum au visat ei. Şi aşa a fost.. Aranjamentele, locul pe care l-au ales şi toţi cei care îi iubesc au făcut din noaptea aceea, una memorabilă.


Şi cum să uite ei această seară! Sub privirile tuturor şi extrem de emoţionată mireasa şi-a făcut apariţia la braţul tatălui ei. Părul, machiajul şi rochia erau absolut superbe! Nancy l-a lăsat fără răsuflare pe viitorul ei soţ când a văzut-o. A ales o rochie albă, simplă, dar pe care a dat o grămadă de bani.


Iubirea pluteşte în aer! Mai rar vedem aşa ceva!  La rândul lor, şi invitaţii au fost trataţi regeşte. Mâncăruri care mai de care mai scumpe mai sofisticate, candybar şi băuturi fine care costă o avere. Numai bogătaşii au parte de aşa ceva!


Tortul a fost spectaculos.... nici nu ne aşteptam la altceva. Ce să mai, o nuntă de milioane care iese din tipare.

V.M
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest