I-au picat banii din cer! Cât câștigă fostul solist al trupei „Hi-Q” ca pilot, după ce a renunțat la cariera muzicală

 

După ce a avut un succes răsunător cu trupa Hi-Q timp de 18 ani, Mihai Sturzu a decis să intre în politică și să lase muzica deoparte, dar se pare că nici domeniul ăsta nu l-a cucerit. Motiv pentru care a decis să își îndeplinească cel mai mare vis din copilărie și să devină pilot!

Și a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-a facut vreodată, dacă ar fi să analizăm lucrurile din punct de vedere financiar! În urmă cu aproape cinci ani, Mihai Sturzu și-a schimbat total cariera și a devenit pilot, iar acum, are la activ peste 1.000 de ore de zbor și face ce îi place.  

Mihai Sturzu a dezvăluit că pilotajul a fost un vis pe care il avea încă de mic și care a pornit din dorința de a se plimba în afara țării, în perioada comunismului. „Ştiu că sună ca un clişeu, dar este fix visul copilăriei mele. Eu sunt născut în 1979, am trăit 10 ani în comunism. În vremea aceea, nu aveai voie să ai paşaport, nu puteai să te plimbi în afara ţării. Astăzi este mult mai uşor să pleci în străinătate. Văzând acele urmele lăsate de avioanele cu reacţie, mă întrebam cum e să fiu şi eu în acel avion, pe care nici nu visam să îl pilotez. Şi oarecum, a rămas treaba asta, în adâncul conştiinţei mele. Şi, când aveam 32 de ani, mi-am dat seama că, deşi duceam o viaţă liniştită, eu totuşi nu îmi trăisem visul din copilărie. Aşa că m-am făcut pilot. Şi am tot zburat şi mi-a plăcut foarte mult”, a spus fostul solist al trupei „Hi-Q”, în urmă cu ceva timp pentru News.ro

Cât câștigă pe an

Nu doar că și-a îndeplinit cel mai mare vis, ci se bucură și de un salariu cu muulte zerouri în coadă! Pentru că este un pilot pe o linie comercială aeriană low-cost, la sfârșit de an, lui Mihai Sturzu îi intră în cont peste 36.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest