Ica Dolănescu, noi mărturii din ultimii ani din viaţa lui Ion Dolănescu! De ce nu a făcut testament şi cine a plătit înmormântarea

 
+2 click pentru
galerie

După ce Dragoş Dolănescu a lansat acuzaţii grave la adresa fratelui său, Ica, mătuşa lui Ionuţ a făcut dezvăluiri incredibile. Aceasta susţine că fratele lui Ionuţ a fost mereu influenţat de o femeie. Totul pentru avere!

Ionuţ Dolănescu a trecut prin clipe foarte grele când şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Cele mai multe lucruri au fost păstrate în sufletul lui. Însă, Ica, mătuşa lui Ionuţ, ni le-a dezvăluit.

"Ionuţ a scos bani din contul lui ca să aibă bani de înmormântare. Dragoş nu ştie cât a implicat înmormântarea pentru Ion Dolănescu, trebuia să respecţi memoria. Depunerea la Ateneul Român, cheltuieli mari nu vă spun, pomana cum se face în memorie. Câte pachete s-au făcut, cu toate tradiţiile noastre ortodoxe. Din toată cheltuiala, lui Dragoş i s-au dat 5000 de dolari, dar Ionuţ a rămas cu ceva din asta? El să recunoască, să nu mai spună poveşti," a spus Ica Dolănescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cumnata regretatului artist se întreabă un singur lucru.

"De ce, de ce nu a făcut acest testament? Nu gândea că va muri. Suntem siguri că dacă ar fi făcut un testament şi Dragoş să fie sigur că de el se simţea achitat," a mai adăugat Ica Dolănescu.

Chiar dacă Ionuţ s-a implicat cel mai mult şi a suportat cheltuielile pentru înmormântarea tatălui său, Dragoş pare să fi uitat până şi de ajutorul primit de la fratele său.

"Cât şi cât a necesitat să cheltuie cu Dragoş. A fost o relaţie frăţească, dovadă - Ionuţ l-a ajutat întotdeauna financiar, îi plătea drumul să vină în România că el nu a câştigat acolo bani, spunea că are câte 100 de dolari pe lună. Ionuţ i-a botezat copilul lui Dragoş în 2005, în 2007 i s-a luat moţul aici în ţară. A fost o petrecere foarte frumoasă. Nicio clipă nu ne-am fi gândit că se ajunge aici," a mai spus mătuşa lui Ionuţ Dolănescu.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest