Idei grozave pentru alegerea cadoului de Crăciun pentru cei dragi

 

Perioada sărbătorilor este așteptată cu entuziasm de toată lumea, mai ales fiindcă în această minunată lună este vorba despre bucuria de a primi și a dărui. Dacă încă nu te-ai hotărât ce să le cumperi celor dragi, AloShop ți-a pregătit câteva cadouri simpatice, potrivite pentru fiecare în parte. În plus, în luna decembrie orice comandă îți aduce un CADOU Garantat.

Pentru El

Pentru un iubitor de vinuri, Wine Essentials Gift este cadoul ideal, ce conține tot ceea ce trebuie pentru a savura o sticlă de vin bun. Setul este ambalat într-o cutie specială, pentru a putea fi oferite drept cadou, așa că nu va mai trebui să te chiunui tu cu împachetatul. În această lună decembrie, setul pentru servirea vinului beneficiază de o reducere de 50 de lei, astfel îl poți achiziționa la prețul promoțional de 129 de lei, redus de la 179 lei.

Pentru Ea

Punctele negre, cele de grăsime sau pielea uscată sunt o adevărată bătaie de cap pentru orice femeie. Dacă vrei să o surprinzi de sărbători cu un aparat care curăță toate tipurile de impurități de pe ten, atunci afla că AloShop are un preț super atractiv la Vacuum Soft&Clean. Doar 79 lei, redus de la 199 lei. Mai mult decât atât, vei primi GRATUIT și o brățară terapeutică pentru echilibrarea câmpului magnetic.

Pentru copii

În cele din urmă am ajuns și la cei mici. Aceștia, fără doar și poate, sunt cel mai greu de mulțumit atunci când vine vorba de cadouri. Însă cu AloShop, îi vei surprinde cu cele mai drăguțe, amuzante și distractive jucării din câte ai văzut vreodată. Comic și întotdeauna pus pe șotii, hamsterul Humphrey este gata să se distreze alături de copilul tău! Cânta, dansează și imită tot ceea ce aude, este pe departe cel mai haios și inedit prieten pe care copilul tău l-ar putea avea. Yakkity Yaks, va fi pe departe cel mai inspirat cadou pentru cei mici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest