IDEI pentru un CADOU perfect DE MĂRŢIŞOR!

 

Mai e doar o zi și am scăpat, cel puțin calendaristic, de iarnă. Mâine sărbătorim 1 martie, iar toate doamnele și domnișoarele trebuie să primească flori și să poarte la mână simbolul mărțișorului, șnurul alb-roșu. Dacă nu te-ai hotărât ce cadouri să oferi, iată câteva sugestii!

- Oferă flori în ghiveci, de mărţişor. Având în vedere simbolistica bogată a acestei zile, un cadou reprezentativ ar putea fi un ghiveci cu flori de primavară precum lalele, zambile ori narcise.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/231636/2014/IDEI-pentru-un-CADOU-perfect-DE-MARTISOR
- Oferă flori în ghiveci, de mărţişor. Având în vedere simbolistica bogată a acestei zile, un cadou reprezentativ ar putea fi un ghiveci cu flori de primavară precum lalele, zambile ori narcise.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/231636/2014/IDEI-pentru-un-CADOU-perfect-DE-MARTISOR<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE </xml><!--[endif]-->

<!--[endif]-->

ghiveci cu flori de primavară precum lalele, zambile ori narcise. Cu siguranță vei face o impresie bună!

Dacă vrei să mizezi pe originalitate, fă cadou un mărţişor comestibil. Îndulceşte ziua iubitei tale cu un desert delicios,  precum celebrele macarons.

Și dacă nu te-ai hotărât ce să achiziționezi, poți vizita "Festivalul Primăverii", care are loc în București, între 25 februarie și opt martie, la sala Dalles sau "Târgul Mărțișorului", de la Muzeul Național al Tăranului Român, 27 februarie - opt martie.

Sursa: ziarulring.ro

Un dar reprezentativ ar putea fi un ghiveci cu flori de primavară precum lalele, zambile ori narcise. Cu siguranță vei face o impresie bună!

Dacă mizezi pe originalitate, cumpără-i un mărţişor comestibil. Îndulceşte ziua iubitei tale cu un desert delicios, precum celebrele macarons.

Și dacă tot nu te-ai hotărât ce să achiziționezi, poți vizita "Festivalul Primăverii", care se ține la București, între 25 februarie și opt martie, la sala Dalles sau "Târgul Mărțișorului", de la Muzeul Național al Țăranului Român, 27 februarie - opt martie.

Sursa: ziarulring.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest