Ieftin, rapid şi eficient! Cum scapi de firele de păr din barbă

 

Părul de pe faţă şi în special cel din barbă este o reală problemă a femeilor din zilele noastre. Uite de acum de produsele din comerţ şi de soluţiile dureroase şi încearcă o metodă ieftină, rapidă, chiar la tine acasă.

Probleme ca sindromul ovarelor polichistice sau alte probleme hormonale, anumite medicamente sau dereglări ale glandei suprarenale pot face părul de pe față să cească mai mult. În aceste cazuri, problema duce la tumori sau cancer de glandă sau ovare.

Făina de năut

Această făină te ajută să îți exfoliei pielea, îndepărtând celulele moarte și părul. Plus, îți poate deschide culoarea pielii și culoarea părului ce crește în această zonă.

Amestecă două linguri de făină de năut, o lingură lapte, o linguriță și jumătate de lapte și trei sferturi linguriță de turmenic. Aplică această pastă pe față și las-o 20 de minute sau până când se usucă.
Îndepărteaz-o de pe față cu o lufă sau cu o cârpă moale înmuiată în apă călduță. Fă acest lucru de trei-patru ori pe săptămână, timp de o lună.

Alternativ poți amesteca o linguriță de făină de năut cu o jumătate de linguriță de iaurt sau apă de trandafiri și un sfert de turmenic. Pune amestecul pe față și lasă-l 20 de minute înainte de a-l îndepărta. Sau amestecă două linguri de făină de năut cu un sfert de turmenic și puțin lapte, cât să obții o pastă bună.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest