Ieftin, rapid şi eficient! Fructul care te scapă de riduri peste noapte

 

Nu mai este nevoie să arunci banii pe fereastră pe produsele cosmetice din comerţ. Dacă vrei să lupţi cu ridurile o poţi face în mod natural, chiar la tine acasă, cu ajutorul unui fruct minune.

Ingrediente necesare pentru o aplicare:


O jumătate de banană coaptă

3 linguriţe de iaurt

1 lingură de miere

Metodă de preparare:

Zdrobește banana după ce ai copt-o timp de 10-15 minute (așteaptă puțin să se răcească până faci asta). Amestecă banană zdrobită cu iaurtul și mierea până când vei obține un preparat omogen.
 
Aplică preparatul pe față și lasă-l să acționeze timp de 15-20 de minute până când vei simți că te va strânge puțin. După scurgerea timpului spală-te pe față prima data cu apa călduță, apoi cu apa rece.
 
Bananele sunt bogate în substanțe nutritive, care sunt foarte utile pentru piele, conform secretele.com. Substanțele ce se regăsesc în iaurt sunt eficiente în cazul întinderii pielii în timp ce mierea va oferi hidratarea necesară.
 
Această mască se potrivește tuturor tipurilor de piele și o puteți folosi zi de zi, până când veți observă o îmbunătățire.
 
Țineți minte faptul că rezultatele nu vor fi vizibile într-o zi sau două - această este o masca naturală iar efectul acesteia este de obicei mai lent decât produsele cosmetice care sunt bombardate cu elemente chimice.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest