Ieşirea Oanei Zăvoranu şi a lui Alex Ashraf de la tribunal! Iubitul vedetei a împins furios jurnaliştii

 
+2 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, din nou față în față cu vrăjitoarele. S-au confruntat până în ultima secundă, iar finalul a fost cu scântei.

Ultimul termen din dosarul Oanei Zăvoranu cu vrăjiloarele s-a lăsat cu scandal. Dacă inculpatele au dat liniştite câteva declaraţii, Alex iubitul vedetei a luat foc în momentul în care a dat ochii cu presa.  După scandalul de la tribunal, vrăjitoarele cred că totul se va finaliza în favoarea lor.  Coincidență sau nu, și Zăvo crede că a ieșit învingătoare din acest scandal.

"Eu pot s-o numesc o zi norocoasă. Lupt cu toate puterile mele pentru a-mi dovedi sinceritatea, pentru că sunt convinsă că într-un final, întotdeauna adevărul, indiferent cât de greu ar fi el să-l obții, este cel care iese la suprafață. Să știți că nu ați pariat pe un cal pierzant, ați pariat pe un om câștigător, pe un cal de rasă care învinge și care va dovedi până la urmă că e un fel de Pasărea Phoenix care naște din propria-i cenușă. Știu că am învins, știu că am fost coerentă, că am fost un om sincer, știu că am emanat adevăr prin toți porii mei în acea sală de judecată Eu sunt un om frumos. Sunt un om iubit de Dumnezeu. Am vrut să vă spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua de astăzi, pentru puterea pe care mi-a dat-o, pentru puterea de concentrare. Nu mi-a fost ușor. Nu am dat absolut niciun fel de declarație la presă și nu voi da. Am decis în urmă cu mai bine de jumătate de an să trăiesc frumos, să las câinii să latre"
, a mărturisit Oana într-un filmuleţ.

Procesul cu vrăjitoarele Vanessa şi Melisa
Potrivit procurorilor, vrăjitoarele Vanessa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că se află sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative. Vrăjitoarele i-au cerut, mai întâi, 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi "datoria" să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum ea rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar şi ipotecarea altui imobil, către membrii clanului. Zăvo a susţinut că a fost înşelată, în condiţiile în care nu a primit nicun leu în urma vânzării. Chiar anchetatorii au arătat că vrăjitoarele au constrâns-o, pentru a o deposeda de o serie de bunuri de valoare, apartamentul şi un autoturism Porsche. Bunurile au fost apoi vândute la preţuri mult subevaluate. La începutul anului trecut, Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, şi Roxanei Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi plata unor daune de 10 mii de euro.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest