Își caută alinarea în băutură! Vedetele cad ușor pradă patimilor

 

Viaţa agitată, programul anapoda şi tentaţiile la tot pasul le fac pe unele vedete să-şi caute refugiul acolo unde nu trebuie, adică în băutură. Beau în club, la restaurant, iar unele dintre ele chiar la locul de muncă. Apoi, nu mai miră pe nimeni că leşină pe scenă, au reacţii nepotrivite sau chiar îşi pierd jobul.


Problemele par să nu se mai termine pentru Simona Traşcă. Pamela de România, al cărei frate este grav bolnav, a ajuns în pragul depresiei, iar la ultima ei prezentare de modă a leşinat pe scenă.


Şi nu e singura vedetă surprinsă în momente. delicate. Nu demult, o fotografie cu Inna a devenit virală pe internet. Cântăreaţa apare într-o ipostază uluitoare, stă pe jos în lift şi pare ameţită. Fanii au dat, imediat, vina pe alcool.


Mare amatoare de petreceri în cluburi, Oana Lis a căzut şi ea pradă licorilor bahice. Iar Viorel a pârât-o presei cât ai zice peşte. Oana a recunoscut că a fost în pragul depresiei.


Unele vedete chiar şi-au pierdut locul de muncă din cauza alcoolului. Cum este cazul Mădălinei Pamfile, care a exagerat cu şampania la o emisiune TV, unde lucra ca asistentă, iar asta a costat-o jobul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest