Îi mai ţineţi minte pe băieţii de la Body & Soul! Iată ce mai fac de când s-au lăsat de muzică

 
+2 click pentru
galerie

Cei patru băieţi făceau senzaţie în muzica românească în 1997 atunci când au pornit la drum. Piesa "Super femei" a spart topurile muzicale, însă nu au reuşit să strângă averi, motiv pentru care au fost nevoiţi să recurgă la alte metode

Deşi la sfârşitul anilor '90 se bucurau de un succes răsunător, membrii formaţiei nu s-au îmbogăţit, aşa cum au crezut mulţi, ba dimpotrivă. Dacă unul s-a apucat de afaceri cu maţe, altul s-a apucat să “tuneze” blugi.

George, unul dintre băieţi, s-a orientat către o afacere cu maţe, care i-a adus un profit de două milioane de euro, în timp ce Laurenţiu a avut, timp de şapte ani un magazin de haine "tunate". Pentru femei şi bărbaţi, pentru toate gusturile, artistul a cusut cu mânuţa lui la o maşină industrială pe care şi-a depozitat-o în sufragerie şi a muncit din greu vreme de şapte ani, adică din 2003 şi până prin 2010, atunci când s-a decis să închidă şi magazinul pe care îl avea în cartierul Militari.

Nouă nu ne rămâne decât să ne aducem aminte de perioada lor de glorie ascultând, încă o dată, una dintre cele mai celebre piese ale lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest