Îl mai ții minte pe Gregory din ”Sunset Beach”? Ce mai face actorul care nu se mai sătura de intrigi

 
+4 click pentru
galerie

Aproape că nu există persoană care să nu se fi uitat la celebrul serial ”Sunset beach”, care a făcut furori în România la finalul anilor '90, iar mulți dintre actori încă au rămas în amintirea fanilor serialului.


Dacă unii pur și simplu s-au îndrăgostit de cuplul Ben-Meg, alții au stat cu sufletul la gură să vadă cum se termină povestea pentru Gregory și Olivia.

Gregory Richards a fost interpretate de către Sam Behrens, carismaticul actor care a încercat pe parcursul serialului să o despartă pe fiica sa de iubitul său.


În afară de acest rol, Behrens a reușit să cucerească publicul și cu rolul său din ”General Hospital”, iar ultimul rol pe care l-a acceptat a fost în ”The Closer”, unde l-a intterpretat pe  Ken Scott.


În viața personală, actorul este căsătorit din 1989 cu celebra artistă americană Shari Belafonte, iar aparițiile sale sunt din ce în ce mai rare. Ajuns la 66 de ani, acesta a îmbătrânit destul de mult și nu mai este bărbatul fermecător din serial, de care s-au îndrăgostit o mulțime de fane.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest